loading...

مخزن پلی اتیلن

بازدید : 85
چهارشنبه 6 اسفند 1399 زمان : 14:37

بررسی دلایل سرریز آب از مخزن ، منبع و تانکر

” منظور از سرریز ، پر شدن کامل مخزن و خروج آب از لوله سرریز یا درب مخزن است.


۱- عملکرد نادرست فلوتر (شناور ) یا شیر کنترل سطح آب: این ابزار ارتفاع آب را داخل مخزن ثابت نگه میدارد. با کاهش سطح آب و پایین آمدن ارتفاع توپی شناور ، شیر باز شده و جریان آب به داخل مخزن برقرار می شود. ذیلا به بررسی مشکلات این ابزار می پردازیم:

کج بسته شدن فلوتر : محل خروجی آب از فلوتر می بایست کاملا در راستای خط عمود بر کف مخزن باشد. در صورتی که فلوتر کج بسته شده باشد فشار وارد شده به توپی به درستی به شیر منتقل نشده و مانع بسته شدن کامل شیر می شود.


ریگلاژ نبودن فلوتر : در برخی فلوتر ها امکان تغییر طول فلوتر وجود دارد. با اضافه کردن طول اهرم می توان به قدرت توپی برای غلبه بیشتر به فشار آب ورودی افزود. به این ترتیب جلوی نشت آب هنگام بسته بودن فلوتر را می توان گرفت.
گیر کردن ذرات جامد معلق در محل شیر فلوتر ( شناور ) : می توان با باز کردن فلوتر و تمیز نمودن محل قطع و وصل آب ، مشکل را بر طرف نمود.
از کار افتادن توپی : گاهی ممکن است به دلیل سوراخ شدن توپی آب به آن وارد شده و مانع شناوری توپی ( روی آب ماندن ) شود. این مسئله می تواند باعث از کار افتادن فلوتر گردد. برای حل مشکل می توان برای تعویض توپی یا کل فلوتر اقدام نمود. البته در صورتی که به اندازه کافی وقت و حوصله دارید می توانید با پیدا کردن محل نشتی با سرنگ آب داخل آن را خالی نموده و سپس با انواع چسب مایع غیر محلول در آب ( مانند : چسب PVC) نسبت به بستن محل نشتی اقدام نمایید.
خرابی واشر و قطعات لاستیکی شیر فلوتر : نسبت به تعویض فلوتر اقدام کنید. در هنگام نصب فلوتر داخل فیتیتگ ورودی مخزن به اندازه کافی نوار تفلون دور رزوه های فلوتر بپیچید تا با اندکی پیچاندن آب بند گردد.
۲- ورود آب از محل خروجی به مخزن (برگشت از لوله ) :

در بسیاری از سیستم های لوله کشی منازل برای کاهش مصرف برق و پایین آوردن استهلاک تاسیسات آبرسانی ، لوله کشی آب ساختمان را بعد از پمپ مستقیم با واسطه یک شیر یک طرفه به ورودی آب ساختمان متصل می نمایند (لوله Bypass ). به این ترتیب در صورت کافی بودن فشار آب شهری ، پمپ روشن نمی شود و آب مستقیما از شبکه شهری به لوله کشی ساختمان وارد می شود. به علاوه در مواقع قطع برق و عمل نکردن پمپ ، آب ساختمان با فشار طبیعی شبکه شهری تامین می گردد. همچنین در مواقع افت فشار ، پمپ با دستور سوییچ فشار سنج ( pressure switch) روشن شده و آب از مخزن مکیده و به داخل شبکه لوله کشی ساختمان وارد می شود. در صورت عملکرد نادرست شیرهای یکطرفه ( شیر یکطرفه بعد از پمپ و شیر یکطرفه Bypass) ، آب از خروجی مخزن به آن وارد شده و سرریز می گردد. برای تمیز دادن و تشخیص این مسئله می بایست شیر فلکه ورودی آب مستقیم از شبکه شهری به ساختمان ( Bypass ) ، بسته شود. سپس صرفا از طریق مخزن با کمک پمپ به مصرف آب ، مبادرت نمایید در صورت تکرار مسئله سرریز ، مشکل از فلوتر ورودی آب مخزن است در غیر این صورت مشکل مربوط به شیرهای یک طرفه می باشد. در این صورت نسبت به تعویض شیرهای یکطرفه اقدام نمایید.

مخزن پلی اتیلن مکعبی

جلوگیری از جلبک زدن مخزن آب

جلوگیری از جلبک زدن مخزن آب برای حفظ طعم و بهداشت آب به خصوص در مناطق گرمسیری بسیار لازم و ضروری است. برای رشد جلبک، درون مخازن آب باید شرایطی مهیا شود که متاسفانه بسیاری از مخازن آبی که توسط مردم در حال استفاده است این شرایط وجود دارد. درنتیجه در صورتی که بخواهیم اقدام به جلوگیری از رشد جلبک در مخازن آب نمایید نیاز است تا این شرایط را حذف کرده و یا به حداقل برسانید. در صورتی که می خواهید در رابطه با روش های جلوگیری از رشد جلبک در منبع آب، تانکر و مخزن آب اطلاعاتی کسب نمایید و پس از آن با مخزن پلی اتیلن ضد جلبک آشنا شوید .


توجه : رسوب ناشی از ذرات معلقی مانند شن ، ماسه و گل و لای و زنگ آهن در داخل مخزن که عموما به رنگ قهوه ای است جلبک نیست . این مواد معلق با نصب فیلتر پیش تصفیه قابل حذف می باشد. منظور از جلبک ماده ای لزج و سبز رنگ است که روی دیواره های داخلی مخزن رشد و تجمع می کند. فساد بقایای این جلبکها (گیاهان تک سلولی ) بعد از خزان کردن توسط باکتری های بی هوازی مسبب بوی نامطبوعی در آب داخل مخزن می شود.

مخرن آب

جلبک

تجمع جلبک در کف مخزن بی رنگ (تک لایه) که حدود دو سال در نور مستقیم آفتاب قرار گرفته است.

چگونه از جلبک زدن مخزن آب جلوگیری نماییم؟
اگر هنوز اقدام به خرید و نصب مخزن آب نکرده اید بهتر است مخازنی را خریداری نمایید که خاصیت ضد جلبکی داشته باشند. در بازار این مخازن با عنوان مخازن آب ضدجلبک شناخته می شوند. بهترین، پرفروش ترین و ارزانترین مخازن آب ضد جلبک، مخازن آب پلی اتیلن می باشند. در این نوع از مخازن، عموماً لایه ای تیره رنگ میان لایه های مخزن تعبیه می شود تا از نفوذ نور خورشید که عامل اصلی رشد جلبک می باشد جلوگیری به عمل آید. مخازن سه لایه و چند لایه در این دسته قرار می گیرند. برای جلوگیری از رشد جلبک در داخل یک مخزن آب، باید میزان نفوذ نور مستقیم خورشید به داخل آن بسیار کم باشد. مانند مانند یک اتاق نیمه تاریک

در صورتی که پیش از این اقدام به خرید مخزن آب کرده اید و مخزن تان بی رنگ یا تک لایه است و یا نازک بودن بیش از حد آن سبب نفود نور و رشد جلبک می شود ، باید به هر نحوی جلوی ورود نور خورشید به داخل مخزن را بگیرید. مثلاً رنگ آمیزی بدنه بیرونی مخزن با رنگ تیره و قرار دادن پارچه برزنت یا پشم شیشه تیره رنگ می تواند تا حدی جلوی نور را بگیرد. البته به دلیل عوامل محیطی نیاز خواهید داشت تا در دوره های مختلفی اقدام به بازسازی و جایگزینی این لایه ها نمایید.

عدم نصب مخزن آب زیر تابش مستقیم نور خورشید
یکی از عوامل اصلی تشدید رشد جلبک و در تانکرها و مخازن آب، نور خورشید است. در کل توصیه می شود تا محل نصب مخزن آب زیر سایه و در جای خنک و در سایه انتخاب شود تا علاوه بر اینکه عمر مخزن افزایش یابد، رشد جلبک نیز کاهش پیدا کند. البته نور خورشید و گرمای حاصل از آن در مخازن فلزی نیز علاوه بر تسریع فرآیند زنگ زدگی و خوردگی مخزن فلزی ، موجب رشد بیش از حد باکتری های شیمیوتروف و دیگر تک سلولی ها می شود که می تواند آب را طعم دار کند.

مسدود کردن محفظه های ورودی نور به مخزن آب
درب مخزن نباید طولانی مدت باز بماند ضمن اینکه در صورتی که مخزن دارای شکستگی و یا سوراخ باشد علاوه بر اینکه باعث رشد جلبک می شود، امکان آلوده شدن آب توسط عوامل خارجی افزایش پیدا می کند.

نظافت و سرویس دوره ای مخزن آب
باید سرویس های دوره ای برای بازبینی و نظافت مخازن آب در نظر گرفته شود. این نظافت ها برای کاهش رشد جلبک و باکتری ها بسیار مناسب هستند. ما توصیه می کنیم در هنگام خرید مخزن آب، به راحتی نظافت مخزن نیز توجه نمایید. در مخازن حجیم امکان نظافت مخزن از خارج آن وجود نداشته و یا یا بسیار دشوار می باشد. به همین دلیل مخازنی را انتخاب نمایید که دریچه های بزرگ (دریچه آدم رو) داشته باشند تا در صورت نیاز بتوان به نفر به داخل آن ها رفته و اقدام به نظافت نماید.

تمیزکردن مخزن آب شستشو منبع آب
تمیز کردن و شستشو مخزن آب
فیلتراسون و افزودن مواد شیمیایی
استفاده از سیستم های فیلتراسیون همچون فیلتر آب ضد جلبک و افزودن مواد شیمیایی از بین برنده جلبک ها و باکتری ها در برخی موارد نیز مورد استفاده قرار می گیرد. البته در این روش های باید از بی خطر بودن مواد شیمیایی برای سلامت انسان اطمینان کامل حاصل گردد. ضمن اینکه این روش ها عموماً پرهزینه بوده و نیاز به تجهیزات جانبی می باشند.

مخزن آب پلی اتیلن ضد جلبک
مخزن آب پلی اتیلن ضد جلبک نوعی از مخازن آب مقاوم در برابر رشد جلبک ها است. به این مخازن، مخزن آب پلاستیکی آب شرب نیز می گویند. در تولید آنها عموماً از پلی اتیلن به عنوان اصلی ترین ماده استفاده می شود. البته نوع و کیفیت پلی اتیلن در تولید محصول نهایی بسیار حائز اهمیت است و این موضوع هم در ارتباط با طول عمر مخازن آب پلی اتیلن ضد جلبک و هم قیمت آنها تاثیر گذار است.

به همین دلیل ممکن است دو مخزن پلی اتیلن ضد جلبک با لیتراژهای یکسان دو شرکت تولید کننده مخازن پلی اتیلن تفاوت قیمت زیادی داشته باشند. با توجه به اینکه عموماً از مخزن پلی اتیلن ضد جلبک برای ذخیره آب شرب استفاده می شود به همین دلیل پیشنهاد می کنیم همواره از برندهای معتبر اقدام به خرید نمایید. این برندها استانداردها و الزامات بهداشتی را به دلیل دارا بودن گواهی نامه ها رعایت می کنند به همین دلیل به راحتی می توان از آنها در کاربردهای بهداشتی و خوراکی نظیر آب آشامیدنی استفاده نمود.

چگونه خاصیت ضد جلبک در مخازن پلی اتیلن فراهم می شود؟

همانطور که عنوان شد جلوگیری از نور خورشید باعث می شود رشد جلبک متوقف شود. به همین دلیل در مخازن پلی اتیلن ضد جلبک یک لایه مشکی رنگ در بین بدنه مخزن کار می شود و وظیفه آن جلوگیری از ورود این نور به داخل مخزن است. لازم به ذکر است که اضافه کردن لایه ای دیگر به مخزن و تولید آنها با عناوین چون مخازن ۴ لایه و ۵ لایه هیچ گونه تاثیری در جلوگیری از رشد جلبک نخواهد داشت.

پرسش های متداول

آیا رشد جلبک درون مخزن آب میتواند مسئله ای نگران کننده ای باشد؟
جلبک می تواند باعث بد بو و طعم شدن آب شود و امکان رشد باکتری ها را فراهم کند. همچنین رشد جلبک با نفوذ نور به داخل مخزن تسریع می شود, بنابراین با قرار دادن مخزن در جای تاریک و یا استفاده از مخزن های تیره رنگ میتوان از رشد جلبک درون مخزن جلوگیری کرد.

جلبک ها چگونه باعث تغییر طعم و بوی آب درون مخزن می شوند؟
جلبک ها ماده ای لزج و سبز رنگ هستند که روی دیواره های داخلی مخزن رشد و تجمع می کند. فساد بقایای این جلبک ها (گیاهان تک سلولی) بعد از خزان کردن توسط باکتری های بی هوازی مسبب بوی نامطبوعی در آب داخل مخزن می شود.

چگونه از جلبک زدن مخزن آب جلوگیری نماییم؟
بهتر است مخازنی را خریداری نمایید که خاصیت ضد جلبکی داشته باشند. در بازار این مخازن با عنوان مخازن آب ضدجلبک شناخته می شوند در غیر اینصورت می بایست این شرایطی را برای جلوگیری از رشد جلبک ها محیا نمایید؛ ۱- عدم نصب مخزن آب زیر تابش مستقیم نور خورشید ۲- مسدود کردن محفظه های ورودی نور به مخزن آب ۳- نظافت و سرویس دوره ای مخزن آب ۴- فیلتراسون و افزودن مواد شیمیایی

بررسی دلایل سرریز آب از مخزن ، منبع و تانکر

” منظور از سرریز ، پر شدن کامل مخزن و خروج آب از لوله سرریز یا درب مخزن است.


۱- عملکرد نادرست فلوتر (شناور ) یا شیر کنترل سطح آب: این ابزار ارتفاع آب را داخل مخزن ثابت نگه میدارد. با کاهش سطح آب و پایین آمدن ارتفاع توپی شناور ، شیر باز شده و جریان آب به داخل مخزن برقرار می شود. ذیلا به بررسی مشکلات این ابزار می پردازیم:

کج بسته شدن فلوتر : محل خروجی آب از فلوتر می بایست کاملا در راستای خط عمود بر کف مخزن باشد. در صورتی که فلوتر کج بسته شده باشد فشار وارد شده به توپی به درستی به شیر منتقل نشده و مانع بسته شدن کامل شیر می شود.


ریگلاژ نبودن فلوتر : در برخی فلوتر ها امکان تغییر طول فلوتر وجود دارد. با اضافه کردن طول اهرم می توان به قدرت توپی برای غلبه بیشتر به فشار آب ورودی افزود. به این ترتیب جلوی نشت آب هنگام بسته بودن فلوتر را می توان گرفت.
گیر کردن ذرات جامد معلق در محل شیر فلوتر ( شناور ) : می توان با باز کردن فلوتر و تمیز نمودن محل قطع و وصل آب ، مشکل را بر طرف نمود.
از کار افتادن توپی : گاهی ممکن است به دلیل سوراخ شدن توپی آب به آن وارد شده و مانع شناوری توپی ( روی آب ماندن ) شود. این مسئله می تواند باعث از کار افتادن فلوتر گردد. برای حل مشکل می توان برای تعویض توپی یا کل فلوتر اقدام نمود. البته در صورتی که به اندازه کافی وقت و حوصله دارید می توانید با پیدا کردن محل نشتی با سرنگ آب داخل آن را خالی نموده و سپس با انواع چسب مایع غیر محلول در آب ( مانند : چسب PVC) نسبت به بستن محل نشتی اقدام نمایید.
خرابی واشر و قطعات لاستیکی شیر فلوتر : نسبت به تعویض فلوتر اقدام کنید. در هنگام نصب فلوتر داخل فیتیتگ ورودی مخزن به اندازه کافی نوار تفلون دور رزوه های فلوتر بپیچید تا با اندکی پیچاندن آب بند گردد.
۲- ورود آب از محل خروجی به مخزن (برگشت از لوله ) :

در بسیاری از سیستم های لوله کشی منازل برای کاهش مصرف برق و پایین آوردن استهلاک تاسیسات آبرسانی ، لوله کشی آب ساختمان را بعد از پمپ مستقیم با واسطه یک شیر یک طرفه به ورودی آب ساختمان متصل می نمایند (لوله Bypass ). به این ترتیب در صورت کافی بودن فشار آب شهری ، پمپ روشن نمی شود و آب مستقیما از شبکه شهری به لوله کشی ساختمان وارد می شود. به علاوه در مواقع قطع برق و عمل نکردن پمپ ، آب ساختمان با فشار طبیعی شبکه شهری تامین می گردد. همچنین در مواقع افت فشار ، پمپ با دستور سوییچ فشار سنج ( pressure switch) روشن شده و آب از مخزن مکیده و به داخل شبکه لوله کشی ساختمان وارد می شود. در صورت عملکرد نادرست شیرهای یکطرفه ( شیر یکطرفه بعد از پمپ و شیر یکطرفه Bypass) ، آب از خروجی مخزن به آن وارد شده و سرریز می گردد. برای تمیز دادن و تشخیص این مسئله می بایست شیر فلکه ورودی آب مستقیم از شبکه شهری به ساختمان ( Bypass ) ، بسته شود. سپس صرفا از طریق مخزن با کمک پمپ به مصرف آب ، مبادرت نمایید در صورت تکرار مسئله سرریز ، مشکل از فلوتر ورودی آب مخزن است در غیر این صورت مشکل مربوط به شیرهای یک طرفه می باشد. در این صورت نسبت به تعویض شیرهای یکطرفه اقدام نمایید.

مخزن پلی اتیلن مکعبی

جلوگیری از جلبک زدن مخزن آب

جلوگیری از جلبک زدن مخزن آب برای حفظ طعم و بهداشت آب به خصوص در مناطق گرمسیری بسیار لازم و ضروری است. برای رشد جلبک، درون مخازن آب باید شرایطی مهیا شود که متاسفانه بسیاری از مخازن آبی که توسط مردم در حال استفاده است این شرایط وجود دارد. درنتیجه در صورتی که بخواهیم اقدام به جلوگیری از رشد جلبک در مخازن آب نمایید نیاز است تا این شرایط را حذف کرده و یا به حداقل برسانید. در صورتی که می خواهید در رابطه با روش های جلوگیری از رشد جلبک در منبع آب، تانکر و مخزن آب اطلاعاتی کسب نمایید و پس از آن با مخزن پلی اتیلن ضد جلبک آشنا شوید .


توجه : رسوب ناشی از ذرات معلقی مانند شن ، ماسه و گل و لای و زنگ آهن در داخل مخزن که عموما به رنگ قهوه ای است جلبک نیست . این مواد معلق با نصب فیلتر پیش تصفیه قابل حذف می باشد. منظور از جلبک ماده ای لزج و سبز رنگ است که روی دیواره های داخلی مخزن رشد و تجمع می کند. فساد بقایای این جلبکها (گیاهان تک سلولی ) بعد از خزان کردن توسط باکتری های بی هوازی مسبب بوی نامطبوعی در آب داخل مخزن می شود.

مخرن آب

جلبک

تجمع جلبک در کف مخزن بی رنگ (تک لایه) که حدود دو سال در نور مستقیم آفتاب قرار گرفته است.

چگونه از جلبک زدن مخزن آب جلوگیری نماییم؟
اگر هنوز اقدام به خرید و نصب مخزن آب نکرده اید بهتر است مخازنی را خریداری نمایید که خاصیت ضد جلبکی داشته باشند. در بازار این مخازن با عنوان مخازن آب ضدجلبک شناخته می شوند. بهترین، پرفروش ترین و ارزانترین مخازن آب ضد جلبک، مخازن آب پلی اتیلن می باشند. در این نوع از مخازن، عموماً لایه ای تیره رنگ میان لایه های مخزن تعبیه می شود تا از نفوذ نور خورشید که عامل اصلی رشد جلبک می باشد جلوگیری به عمل آید. مخازن سه لایه و چند لایه در این دسته قرار می گیرند. برای جلوگیری از رشد جلبک در داخل یک مخزن آب، باید میزان نفوذ نور مستقیم خورشید به داخل آن بسیار کم باشد. مانند مانند یک اتاق نیمه تاریک

در صورتی که پیش از این اقدام به خرید مخزن آب کرده اید و مخزن تان بی رنگ یا تک لایه است و یا نازک بودن بیش از حد آن سبب نفود نور و رشد جلبک می شود ، باید به هر نحوی جلوی ورود نور خورشید به داخل مخزن را بگیرید. مثلاً رنگ آمیزی بدنه بیرونی مخزن با رنگ تیره و قرار دادن پارچه برزنت یا پشم شیشه تیره رنگ می تواند تا حدی جلوی نور را بگیرد. البته به دلیل عوامل محیطی نیاز خواهید داشت تا در دوره های مختلفی اقدام به بازسازی و جایگزینی این لایه ها نمایید.

عدم نصب مخزن آب زیر تابش مستقیم نور خورشید
یکی از عوامل اصلی تشدید رشد جلبک و در تانکرها و مخازن آب، نور خورشید است. در کل توصیه می شود تا محل نصب مخزن آب زیر سایه و در جای خنک و در سایه انتخاب شود تا علاوه بر اینکه عمر مخزن افزایش یابد، رشد جلبک نیز کاهش پیدا کند. البته نور خورشید و گرمای حاصل از آن در مخازن فلزی نیز علاوه بر تسریع فرآیند زنگ زدگی و خوردگی مخزن فلزی ، موجب رشد بیش از حد باکتری های شیمیوتروف و دیگر تک سلولی ها می شود که می تواند آب را طعم دار کند.

مسدود کردن محفظه های ورودی نور به مخزن آب
درب مخزن نباید طولانی مدت باز بماند ضمن اینکه در صورتی که مخزن دارای شکستگی و یا سوراخ باشد علاوه بر اینکه باعث رشد جلبک می شود، امکان آلوده شدن آب توسط عوامل خارجی افزایش پیدا می کند.

نظافت و سرویس دوره ای مخزن آب
باید سرویس های دوره ای برای بازبینی و نظافت مخازن آب در نظر گرفته شود. این نظافت ها برای کاهش رشد جلبک و باکتری ها بسیار مناسب هستند. ما توصیه می کنیم در هنگام خرید مخزن آب، به راحتی نظافت مخزن نیز توجه نمایید. در مخازن حجیم امکان نظافت مخزن از خارج آن وجود نداشته و یا یا بسیار دشوار می باشد. به همین دلیل مخازنی را انتخاب نمایید که دریچه های بزرگ (دریچه آدم رو) داشته باشند تا در صورت نیاز بتوان به نفر به داخل آن ها رفته و اقدام به نظافت نماید.

تمیزکردن مخزن آب شستشو منبع آب
تمیز کردن و شستشو مخزن آب
فیلتراسون و افزودن مواد شیمیایی
استفاده از سیستم های فیلتراسیون همچون فیلتر آب ضد جلبک و افزودن مواد شیمیایی از بین برنده جلبک ها و باکتری ها در برخی موارد نیز مورد استفاده قرار می گیرد. البته در این روش های باید از بی خطر بودن مواد شیمیایی برای سلامت انسان اطمینان کامل حاصل گردد. ضمن اینکه این روش ها عموماً پرهزینه بوده و نیاز به تجهیزات جانبی می باشند.

مخزن آب پلی اتیلن ضد جلبک
مخزن آب پلی اتیلن ضد جلبک نوعی از مخازن آب مقاوم در برابر رشد جلبک ها است. به این مخازن، مخزن آب پلاستیکی آب شرب نیز می گویند. در تولید آنها عموماً از پلی اتیلن به عنوان اصلی ترین ماده استفاده می شود. البته نوع و کیفیت پلی اتیلن در تولید محصول نهایی بسیار حائز اهمیت است و این موضوع هم در ارتباط با طول عمر مخازن آب پلی اتیلن ضد جلبک و هم قیمت آنها تاثیر گذار است.

به همین دلیل ممکن است دو مخزن پلی اتیلن ضد جلبک با لیتراژهای یکسان دو شرکت تولید کننده مخازن پلی اتیلن تفاوت قیمت زیادی داشته باشند. با توجه به اینکه عموماً از مخزن پلی اتیلن ضد جلبک برای ذخیره آب شرب استفاده می شود به همین دلیل پیشنهاد می کنیم همواره از برندهای معتبر اقدام به خرید نمایید. این برندها استانداردها و الزامات بهداشتی را به دلیل دارا بودن گواهی نامه ها رعایت می کنند به همین دلیل به راحتی می توان از آنها در کاربردهای بهداشتی و خوراکی نظیر آب آشامیدنی استفاده نمود.

چگونه خاصیت ضد جلبک در مخازن پلی اتیلن فراهم می شود؟

همانطور که عنوان شد جلوگیری از نور خورشید باعث می شود رشد جلبک متوقف شود. به همین دلیل در مخازن پلی اتیلن ضد جلبک یک لایه مشکی رنگ در بین بدنه مخزن کار می شود و وظیفه آن جلوگیری از ورود این نور به داخل مخزن است. لازم به ذکر است که اضافه کردن لایه ای دیگر به مخزن و تولید آنها با عناوین چون مخازن ۴ لایه و ۵ لایه هیچ گونه تاثیری در جلوگیری از رشد جلبک نخواهد داشت.

پرسش های متداول

آیا رشد جلبک درون مخزن آب میتواند مسئله ای نگران کننده ای باشد؟
جلبک می تواند باعث بد بو و طعم شدن آب شود و امکان رشد باکتری ها را فراهم کند. همچنین رشد جلبک با نفوذ نور به داخل مخزن تسریع می شود, بنابراین با قرار دادن مخزن در جای تاریک و یا استفاده از مخزن های تیره رنگ میتوان از رشد جلبک درون مخزن جلوگیری کرد.

جلبک ها چگونه باعث تغییر طعم و بوی آب درون مخزن می شوند؟
جلبک ها ماده ای لزج و سبز رنگ هستند که روی دیواره های داخلی مخزن رشد و تجمع می کند. فساد بقایای این جلبک ها (گیاهان تک سلولی) بعد از خزان کردن توسط باکتری های بی هوازی مسبب بوی نامطبوعی در آب داخل مخزن می شود.

چگونه از جلبک زدن مخزن آب جلوگیری نماییم؟
بهتر است مخازنی را خریداری نمایید که خاصیت ضد جلبکی داشته باشند. در بازار این مخازن با عنوان مخازن آب ضدجلبک شناخته می شوند در غیر اینصورت می بایست این شرایطی را برای جلوگیری از رشد جلبک ها محیا نمایید؛ ۱- عدم نصب مخزن آب زیر تابش مستقیم نور خورشید ۲- مسدود کردن محفظه های ورودی نور به مخزن آب ۳- نظافت و سرویس دوره ای مخزن آب ۴- فیلتراسون و افزودن مواد شیمیایی

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 1
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2
  • بازدید ماه : 2
  • بازدید سال : 9
  • بازدید کلی : 308
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی